Electrohipersensibilitat (EHS)


 

Cada cop més persones estan exposades, en diversos graus, a una combinació de camps elèctrics de baixa i alta freqüència (CE), camps magnètics (CM) i camps electromagnètics (CEM) de diferents patrons de senyals, intensitats i aplicacions tècniques, durant diversos períodes de temps, fenomen generalment conegut com a contaminació electromagnètica.

Es té sospita que les condicions ambientals, com la creixent exposició de la població a les ones de ràdio generades, entre d'altres, per les estacions base dels telèfons sense fil, la telefonia mòbil (GPRS, UMTS, etc.), les xarxes sense fils (WLAN), a més de l'exposició a camps elèctrics i magnètics generats per les línies, dispositius i equips elèctrics, poden tenir un paper causal. Per a la professió mèdica això planteja nous reptes per al diagnòstic i tractament.

Aquí podeu trobar més informació al respecte:

 

 

Per tal de veure correctament aquests documents, caldrà que tingui instal·lada la versió gratuïta d'Adobe Acrobat Reader 7.0 o superior . Visiti el següent enllaç per a descarregar i instal·lar la versió més recent.

Descargue Acrobat Reader

 

FM

SQM

EHS

 

 

L'ACAF també al Facebook              Segueix-nos al Twitter

© ACAF - Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central
Avís legal
- Política de privacitat